Bine ati venit la Centrul de Recuperare medicala Kineto Land!

Our latest impressions and news

Medicine-Ball-Exercises-002.jpg

Ce este Mingea Medicinala?

Antrenamentele cu greutati este cea mai populara metoda de crestere a fortei musculare, insa ne putem imbunatati considerabil calitatea musculara prin cresterea fortei explozive. O modalitate foarte populara de a ne activa forta explosiva sunt exercitiile cu mingea medicinala.

Continuați lectura

antrenament-tabata9.jpg

Beneficiile antrenamentelor TABATA

#Descopera beneficiile antrenamentelor TABATA. Daca sunteti o persoana obisnuita cu sportul, descoperiti ACUM beneficiile antrenamentelor TABATA. Antrenamentul TABATA presupune un efort consistent, dar care are ca rezultat arderea unui numar mare de calorii. Acest tip de antrenament este benefic atat persoanelor care vor sa scada in greutate, cat si celor care vor sa se mentina.

Continuați lectura

10-exercitii-fizice-100-inutile-video_3_size16.jpg

Beneficiile exercitiilor dedicate muschilor abductori

 Exercitiile dedicate muschiilor abductori imbunatatesc stabilitatea zonei core, ceea ce va crea un echilibru mai bun, o postura imbunatatita, miscari mai sigure si imbunatatirea performantelor  in activitatile sportive. Cand unul dintre acesti muschi este slab, stabilitatea trunchiului va suferi, iar pelvisul se va inclina intr-o parte. De asemenea, esti mai predispus spre accidentare, in mod special la nivelul membrelor inferioare.

Continuați lectura