Bine ati venit la Centrul de Recuperare medicala Kineto Land!

Despre noi

Te sustinem in procesul de recuperare medicala


Despre Kineto Land

O echipă formata din cei mai buni specialisti in domeniu stau la dispozitia ta cu solutii optimizate problemelor tale. Sanatatea si satisfactia pacientilor reprezinta pentru noi devizele principale de organizare a activitatii. Serviciile de recuperare medicala sunt de cea mai inalta calitate si personalizate in functie de nevoile clientilor.

Valorile dupa care ne ghidam sunt clar stabilite

  1. Respect: Respectam pentru a fi respectati.
  2. Integritate: Mentinem o etica profesionala inalta.
  3. Excelenta: Investim in specializarea personalului si in tehnologii avansate de tratament. Dorim imbunatatirea continua a calitatii serviciilor oferite si oferim atentie la detalii .
  4. Comunicare: o comunicare eficienta este rezultatul unei  bune intelegerii a istoricului si nevoilor clientilor nostri.  Fiecare pacient este tratat cu corectitudine, respect si  le oferim increderea de care au nevoie.
  5. Lucru in echipa: intotdeauna o echipa este mai puternica decat o singura persoana, de aceea lucram in echipa concentrati pe recuperarea echilibrului organismului pacientilor nostri.

Sedintele de kinetoterapie si fizioterapie sunt combinate cu cele de masaj deoarece in acest fel recuperarea dumneavoastra este eficienta si completa. Kineto Land dorește să vină în sprijinul persoanelor de toate vârstele. Oferim ajutorul nostru celor care se confrunta cu dureri, femeilor gravide, dar si a acelora care doresc sa slabeasca sau sa se mentina la forma dorita.

Pentru noi corpul reprezinta templul sufletului. Corpul si mintea sunt interconectate, ceea ce experimentam, simtim si gandim ramane inmagazinat in celulele noastre si de aceea ne-am propus ca recuperarea dumneavoastra sa fie completata de terapii alternative, care sa va ajute sa va imbunatatiti calitatea vietii.

 

Programare Online

Te asteptam la o consultatie pentru a stabili cea mai buna strategie pentru recuperare!