Bine ati venit la Centrul de Recuperare medicala Kineto Land!

  • Acasă
  • Servicii
  • Psihoterapie

Psihoterapie

Sustinerea de care ai Nevoie!

psihoterapie

Consilierea psihologica, deseori cunoscuta si sub denumirea de psihoterapie, este o forma de terapie care se axeaza pe dezvoltarea personala a pacientului, autocunoastere si cresterea nivelului stimei de sine, obiectivul principal fiind acela de a-I permite acestuia sa se adapteze eficient la mediul extern. Psihoterapia urmareste sa trateze sau sa amelioreze diversele tulburari de natura emotionala, cognitiva sau comportamentala.

Legatura dintre psihoterapeut si pacient se bazeaza pe increderea pe care cel din urma este capabil sa i-o ofere specialistului, pentru ca singura cale prin care acesta poate gasi un tratement adecvat este cunoscand toate framantarile pacientului sau. In relatia medic-pacient, psihoterapeutul joaca rolul ascultatorului si al sfatuitorului, oferindu-i persoanei care are nevoie de consiliere sansa de a se redescoperi si a gasi solutii pentru problemele sale emotionale.

  • Recomandata tuturor persoanelor care trec printr-un impas emotional, fie ca este provocat de stres sau trec prin dinverse alte situații personale ce le pot influența starea de spirit;
  • Necesara pentru remedierea sau tratarea starilor de depresie și anxietate, două afecțiuni psihice care îl împiedică pe pacient să se mai concentreze și întăresc stările de nervozitate;
  • Potrivită pentru copii și adulți deopotrivă, deoarece tehnoicile abordate și stilul conversațional sunt întotdeauna adaptate în funcție de pacient și de problemele acestuia.

PSIHOLOG RAZVAN GABRIEL ZAHARIA

Sunt Psiholog Psihoterapeut si generez impreuna cu oamenii contextele potrivite in care acestia isi indeplinesc obiectivele si isi dezvolta potentialul. De-a lungul timpului, am interactionat cu tot felul de situatii si nevoi ale persoanelor cu care am intrat in legatura, iar obiectivul principal vizat a fost intotdeauna acelasi – sa le redau oamenilor increderea in propriile forte, ajutandu-i sa depaseasca starea de nesiguranta resimtita.

Am drept de libera practica in Psihoterapie si Psihologia muncii si organizationala si sunt membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al Asociatiei Romane de Hipnoza Clinica, Relaxare si Terapie Ericksoniana, si al Federatiei Romane de Psihoterapie. Imi doresc sa fiu alaturi de tine, oferindu-ti solutii adaptate nevoilor pe care tu le ai. Vom cauta impreuna raspunsuri pentru toate intrebarile care te macina si care nu-ti dau voie sa depasesti o anumita situatie, fie ea profesionala sau personala.

Te sustin cu bucurie, sa ajungi acolo unde ti-ai propus!

psiholog razvan gabriel zaharia

Psiholog Razvan Gabriel Zaharia

Programare Online

Te asteptam la o consultatie pentru a stabili cea mai buna strategie pentru recuperare!